Liity jäseneksi

Jäsenyys

Ote yhdistyksen säännöistä:

2. JÄSENYYS

4 § Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä jokainen henkilö, joka harrastaa airsoftia, on kiinnostunut harrastamaan airsoftia tai haluaa tukea airsoftin harrastamista yhdistyksen toimialueella. Jäseneksi liitytään maksamalla jäsenmaksu, jonka suuruudesta yhdistyksen vuosikokous päättää.

Yhdistyksen vuosikokous huomioi jäsenmaksun suuruudessa yhdistyksen ja pelaajien taloudellisen tilanteen, mutta summa on vakiintunut vuosina 2020 ja 2021 15 euroon (uudet jäsenet) ja 10 euroon (vanhat jäsenet).

Jäsenmaksulla saat käyttöösi Salo Airsoft ry:n neuvottelemat edut yhteistyökumppaneidemme kanssa sekä uudet jäsenet saavat halutessaan punaisen ja keltaisen hihanauhan, joita käytetään peleissä osapuolten tunnistamiseen. Salo Airsoft ry pyrkii myös myymään pelipaikalla kuulia, hihanauhoja ja raatoliinoja suoraan jäsenille jäsenhintaan.

Jäsenmaksuja käytetään Salo Airsoft ry:n menojen kattamiseen ( kuten nettisivut), pelipaikkojen rakentamiseen (esim. Väljäkallion rakentaminen) ja pelipaikalla myytävien tuotteiden (kuulien, hihanauhojen, raatorättien jne.) hankkimiseen. Kaikki työ tapahtuu vapaaehtoisten voimin, mutta esimerkiksi rakennusmateriaali on harvoin ilmaista. Liittymällä jäseneksi tuet airsoft-harrastuksen jatkuvuutta Salon seudulla!

Jäsenedut

Salo Airsoft ry:n jäsenenä saat alennuksia yhdistyksen yhteistyökumppaneilla asioidessa. Alennuskoodit saat jäsenmaksun yhteydessä rahastonhoitajalta, joka myös ylläpitää jäsenrekisteriä.

Jäseneksi liittyminen

Salo Airsoft ry:n jäseneksi liittyminen tapahtuu seuraavasti:

Maksamalla jäsenmaksu Salo Airsoft ry:n peleissä rahastovastaavalle tai muulle hallituksen jäsenelle käteisellä ja tasarahalla, sekä toimittamalla maksun yhteydessä siististi kirjoitetun tai tulostetun lapun, jossa on seuraavat tiedot:

Nimi
Syntymäaika
Sähköpostiosoite