Uusi Airsoft kauppapaikka julkaistu!

Koska vanha kunnon juoksuhauta.net ei ole vuosiin kokenut suurempia päivityksiä, ja sen moderointikin on vähentynyt, on käytettyjen aseiden ja varusteiden myynti siirtynyt facebookiin. Facebook julkaisi taannoin uudistetut säännöt jossa aseiden ja aseiden kaltaisten välineiden myynti on kiellettyä. Tämä jätti käytettyjen markkinoilla tyhjän aukon.

Ei hätää, tämä aukko on nyt paikattu: www.kuulatori.fi

Sivusto on nykyaikainen, toimii mobiililaitteilla. Luo tilisi, verifioi tunnuksesi Facebookin tai Googlen avulla, ja siirry myymään ylijääneitä varusteitasi. Tai päivittämään aseistustasi uudempaan. It’s up to you!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s