Salo Airsoft Ry uudet nettisivut

Salo Airsoft RY uudet on avattu! Vanha palvelin poistui käytöstä, joten avasimme uudet nettisivut. Muutoksena vanhaan on se, että forumia ei enää ole. Keskustelimme asiasta ja totesimme forumin vanhentuneeksi tavaksi kommunikoida. Vanha forum ikävä kyllä katosi bittiavaruuteen, joten tämäkin vaikutti päätökseen. Emme halua, että käyttäjät joutuvat jälleen luomaan uudet tunnukset uutta forumia varten.

Tästä johtuen peli-ilmoitukset, keskustelun, kaupankäynnin jne tulee tapahtumaan Facebook ryhmässämme. Toivomme kaikkien käyttäjiemme kirjautuvan ryhmäämme Facebookissa. Ryhmä on suljettu, mutta hakemalla sinne sinut tullaan hyväksymään hyvinkin nopeasti. Pidämme ryhmän suljettuna jotta sinne ei pääsisi roskapostaamaan turhia botteja.

FACEBOOK RYHMÄ

Kiitos ja mukavaa alkaa softausvuotta 2016!